LET OP! Extra informatie:

Vanwege de door de overheid aangekondigde maatregelen inzake het coronavirus is de wedstrijd ADO Den Haag - Fortuna Sittard op vrijdag 13 maart a.s. afgelast. Kaarten voor deze wedstrijd kunnen dan ook niet meer worden gekocht. Voor verdere informatie verwijzen wij je door naar onze website: www.adodenhaag.nl


DAGKAARTEN


Beleef de Passie, Strijd én Haagse Bluf in het Cars Jeans Stadion! Voor 15 van de 17 thuiswedstrijden bestel je eenvoudig ZONDER Clubkaart of Seizoenkaart je tickets. Voor de thuiswedstrijden tegen Ajax en Feyenoord heb je een Club-/Seizoenkaart nodig. Dit geldt ook voor onze uitwedstrijden.

Dit verkoopkanaal is uitsluitend bestemd voor supporters van ADO Den Haag en niet voor supporters van de bezoekende club. Er wordt geen restitutie verleend op gekochte kaarten.

Bestel direct losse dagkaarten voor onze thuiswedstrijden!

Op wedstrijddagen zijn de parkeerterreinen P2/P2VIP en P3 voor personen met een vaste parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren en personeel). Naar beschikbaarheid zullen parkeerkaarten voor P2 en P3 ook in de week voorafgaand aan de wedstrijd online aangeboden worden.

P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. Op basis van beschikbaarheid kunnen resterende parkeerkaarten voor deze terreinen op de wedstrijddag worden gekocht bij oprijden van het betreffende parkeerterrein voor €10,- (alleen contant).